torsdag 11 oktober 2007

Trött, matlaning och snittar

Då var det torsdag igen, och var lika trött i morse som igår och förr går. ville verkligen inte gå upp, men man måste ju. tillråga på allt glömde jag göra matlåda igår så de blev snabb matlagning då, dvs spaghetti kok, och plocka fram fryst köttfärs sås. Nå väll, kom 8:00 exakt till skolan iaf (gick väll i sömnen eller nått). var trött till 11:05, efter det vaknade jag till....


Efter Al gore överreklamerade film, inte fan är den bra heller, den är alldeles för amerikansk. tänk vilken Super star man skulle bli om man filmade sina redovisningar och sålde det på DVD med namnet "Den sista möjligheten" eller nått sånt. Den skulle ju självklart handla om hur solenergi teknikens utveckling senaste 100 åren, undra om den följer koldioxid kurvan lika som temperaturen och CO2 gör idag. liten fundering, kanske återkommer med resultatet senare... den som lever får se dock får ingen veta om inte jag lever men men.
Nu kom jag utanför de jag skulle skriva... Nu lite ordning igen...

Ja efter filmen så blev de laxlagning och diskning, under tids press som vanligt, skulle vara på teatern kl 17, han iaf dit, men undra varför jag hade så brott till det? de kom ju inge folk iaf. *suck* . men snittarna var goda förutom oliverna (vem kom på att man kunde äta dom?).
aja, sen blev de föreläsning av metrologen från TV4 vad hon nu hette. sen hem med de två låg energilamporna vi fick :D:D. Nu blir de sova.

Inga kommentarer: